Nakon 25 godina UFC ostao bez poznatog glasa
Foto - Instagram

Bruce Buffer nije došao u Abu Dhabi

Nakon 25 godina UFC ostao bez poznatog glasa

M. Šljivak

UFC 267 koji je na rasporedu u subotu 30. oktobra u Abu Dhabiju, ostao je bez prepoznatljivog glasa, najavljivača Brucea Buffera.

Legendarni najavljivač je od 1996. godine i UFC 11 eventa najavljivao sve velike događaje u UFC-u, ali ga je sada zaustavio koronavirus.

Ovu vijest potvrdio je i prvi čovjek organizacije Dana White.

"Buffer je dobio koronu. Nije želio da putuje. Kući je odmara se i oporavlja", rekao je White.

Legendarni 64-godišnji najavljivač tako će nakon 25 godina prvi put propustiti jedan veliki event,a zamijenit će ga Joe Martinez.

UFC 267 predvodi meč za titulu poluteške kategorije između Jana Blachowicza i Glovera Teixeire, a to je samo jedna u nizu fenomenalnih borbi.

Top Komentari

Malmi_Suomi
Ne veze, zamjenit će ga Sabuhdin Baho Topalbećirević, i onako ima " dubok glas". Sve " Baho može " samo ne dajte mu da prenosi utakmice reprezentacije.. Lo
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi