Brutalni Stephens pozvao majku Conora McGregora na spoj

Rat nastavljen

Brutalni Stephens pozvao majku Conora McGregora na spoj

M. Šljivak

MMA borac Jeremy Stephens uputio je žestoku provokaciju na račun najveće UFC zvijezde Conora McGregora.

Stephensa je McGregor na jednoj od press konferencija žestoko uvrijedio riječima "Ko je je.... ovaj lik", a američki mediji su potom nemilosrdno krenuli ismijavati ovog borca.

Od tog trenutka je Stephens uzvraćao udarce McGregoru. Išao je jako nisko, a sada mu je i majku pozvao na spoj.

"Mama mu izgleda poprilično dobro. Možda nas njegov tata može pokupiti taksijem koji je nekad vozio i možda bi mogao odvesti mene i njegovu majku na spoj. Brate, pogledaj je. Nije uopšte loša.To je jedna dama. Uvijek može doći do mene i čeka je ruka za maženje", poručio je Stephens uz fotografiju na kojoj je zagrljen sa gospođom McGregor i opis:

"Tvoja mama zna ko sam".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi