McGregor se teško nosi sa porazom, prijeti da će "pokopati" Mayweathera
Foto: Twitter/TheNotoriousMMA

Irac želi poslati američkog boksera u pogrebnu kuću

McGregor se teško nosi sa porazom, prijeti da će "pokopati" Mayweathera

Floyd Mayweather je u "borbi stoljeća" proteklog augusta tehničkim nokautom u 10. rundi savladao MMA borca Conora McGregora, ali Irac se očigledno teško nosi sa ovim porazom.

UFC zvijezda je tako ponovo "rasplamsala" svoj sukob sa američkim bokserom, a ovaj put je poručio da bi Mayweathera poslao u "pogrebnu kuću" ukoliko bi došlo do njihovog obračuna prema MMA pravilima.

Irac je tako na svom Twitter profilu postavio fotomontažu na kojoj se može vidjeti kako je "naciljao" udarac nogom prema McGregoru, a u opisu ove slike je uputio i "prijetnju smrću" američkom bokseru.

"Cjevanica u jagodičnu kost. Nešto što će te poslati u pogrebnu kuću", napisao je McGregor.
Inače, McGregor već neko vrijeme "izbiva" iz UFC-ovog oktagona, a predsjednik ove organizacije Dana White tvrdi da je prošlog mjeseca razgovarao sa Ircem o njegovom mogućem povratku.

"Ako želim mogu se vrati, mogu se odmah vratiti u UFC i boriti se u oktagonu. Mogu odraditi ugovor koji uključuje četiri borba u oktagonu i zaraditi milijardu dolara", prokomentarisao je McGregor svoj mogući povratak UFC-u.

Ukoliko se McGregor u skorije vrijeme odluči vratiti u oktagon navjerovatnije je da će braniti svoju titulu prvaka u lakoj kategoriji protiv Tonya Fergusona ili Khabiba Nurmagomedova. Ipak, čini se da je njemu važniji revanš sa Mayweatherom, kojeg već neko vrijeme "priziva" u oktagon.

Promo

Top Komentari

Zula1010
Ak pisete pisite kako treba ovo za ufc i milijardu je rekao mayweather na svom instagram live a ne mcgregor
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi