"Khabibu revanš sa Conorom donosi ogroman novac, ali šef se pita za sve"

Menadžer tvrdi

"Khabibu revanš sa Conorom donosi ogroman novac, ali šef se pita za sve"

M. Šljivak

Conor McGregor silno želi revanš s Khabibom Nurmagomedovom.

Irac ne može da prežali težak poraz kojeg je doživio u oktobru 2018. godine, pa konstantno provorica Dagestanca kako bi ovaj pristao na meč.

Međutim, Khabib usprkos silnim pritiscima UFC-a ne pristaje na meč, iako bi ga čekala ogromna zarada.

"Khabib nikoga ne izbjegava. Ne bori se ni zbog novca već prihvata borbe s prvim izazivačima. Ako ste prvi na listi, Khabib će se boriti s vama", rekao je njegov menadžer Ali Abdelaziz i zatim je govorio o potencijalom revanšu s Conorom:

"Revanš s Conorom ima smisla samo s financijske strane. Khabib bi zaradio oko 50 miliona dolara. Međutim, ne odlučujem ja o tome, a ni Khabib. Šef je Abdulmanap. Ako on kaže da, onda će biti tako", rekao je Abdelaziz.

Khabib zbog koronavirusa nije branio pojas UFC prvaka protiv Tonyja Fergusona koji će se za titulu privremenog prvaka boriti protiv Justina Gaethjea 9. maja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi