Odbio borbu za titulu jer se ne želi vakcinisati: "Ne možete tek tako izmišljati pravila"
Foto - EPA

Bryant Jennings sasvim jasan

Odbio borbu za titulu jer se ne želi vakcinisati: "Ne možete tek tako izmišljati pravila"

Midhat Šljivak

Američki bokser Bryant Jennings (37) odlučio je odustati od borbe za titulu prvaka WBC bridger kategorije protiv Oscara Rivasa.

Rivas i Jennings su odabrani kao bokseri koji će se boriti za pojas novoosnovane kategorije, ali je Jennings odlučio odsustati od borbe zakazane za 22. oktobar.

Razlog je to što se ne želi vakcinisati i ne želi ući u karantin koji je neophodan za sve koji ulaze u Kanadu, gdje se meč trebao održati.

"Vakcinisanje nije bilo u planu, a ni u ugovoru. Ne možete tek tako izmišljati pravila", rekao je Jennings.

Pravila karantina u Kanadi su veoma teška. 14 dana Jennings ne bi mogao izlaziti, ne bi mogao trenirati sve do dan do borbe.

Zbog toga je odlučio odustati od meča, a vidjet ćemo hoće li Rivas dobiti novog protivnika ili će se borba odgoditi.

Bridger diviziju WBC je osnovao kao sponu između cruiser i teške kategorije i u njoj se borbe bokseri do 101 kilograma.

Ime je dobila po šestogodišnjem Bridger Walkeru koji je mlađu sestru spasio od brutalnog napada psa i koji je zadobio teške povrede.

Top Komentari

Svojprisebi
Zar stvarno se niko ne zapita kako odjednom vakcinisat se mora gripa nestala itd, pa sta vi mislite da ce bilioneri kojima je zivot najdrazi da puste neki virus koji ce da ugrozi njih i njihove familije? Ovo su sve freemasoni tajna drustva stiskaju obruc i kontrolu nad citavim svjetom. Cuj vakcina pasos u godini 2021 a svijet normalno isao sve do sad bez ikad ikakvih vakcina. Ova kamuflaza cim je krenula Marta 2020 godine oni koji studiraju tajna drustva su odmah rekli da je sve zavjera. 18 mjeseci poslije ispostavlja se tacno. Slusajte malo David Icke covjek od 90tih studira temu. Naravno nece biti na you*****atube probajte bitchute
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije