Čitav svijet je na strani šampiona koji je pokušao ubiti pedofila: "Svi bismo isto napravili"
Foto - Instagram

Cain Velasquez optužen za pokušaj ubistva

Čitav svijet je na strani šampiona koji je pokušao ubiti pedofila: "Svi bismo isto napravili"

Midhat Šljivak

Čuveni MMA borac Cain Velasquez (39) završio je iza rešetaka zbog pokušaja ubistva.

Nekadašnji UFC šampion i jedan od najboljih teškaša svih vremena odlučio je uzeti pravu u svoje ruke nakon što je policija u Santa Clari pustila na slobodu pedofila koji je seksualno uznemiravao maloljetnog člana njegove porodice.

Cain je krenuo po seksualnog predatora. Počeo je pucati na automobil u kojem se nalazio, ali umjesto pedofila pogodio je njegovog očuha.

Policija je uhapsila šampiona. Optužen je za pokušaj ubistva i lako bi se moglo desiti da zaglavi u zatvoru dok će pedofil i dalje slobodno šetati po ulici i tražiti nove žrtve.

Oglasi

Kompletan borilački svijet je ustao na noge i traže oslobađanje Velasqueza. Poruka gotovo svih je: "Svi bismo isto napravili".

Cain Velasquez je karijeru završio s omjerom 14–3, ali povrede su razlog zbog kojeg nije napravio još veću karijeru.

Ipak, i pored toga je jedan od najboljih teškaša koji su se ikad pojavili, a njegove borbe su nešto što svi ljubitelji MMA sporta uvijek vole pogledati.

Top Komentari

Koba84
Koje pravo imas da pucas iz pistolja ko si ba. Trebo ga je u mraku ****t i to je to
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti