Tyson Fury nije mogao napraviti bolji marketinški potez

Dogovorio meč u WWE

Tyson Fury nije mogao napraviti bolji marketinški potez

M. Šljivak

Najpoznatija hrvačka organizacija na svijetu WWE obogatila je svoj roster sa nekoliko zvijezda.

Iako još uvijek nije zvanično postao član popularnih kečera, nekadašnji prvak UFC-a teške kategorije Cain Velasquez bit će uskoro predstavljen kao novi član WWE rostera.

Odmah je dobio i čovjeka sa kojim će raditi borbu. To je njegov nekadašnji UFC rival i čovjek kojem je preuzeo titulu u ovoj organizaciji Brock Lesnar.

Međutim, osim Velasqueza među kečere je stigao i Tyson Fury. On je u proteklom periodu imao nastupe u Rawu i SmackDownu, gdje je imao 'sukob' sa Braunom Strowmanom.

Na kraju je dogovoren njihov bokserski obračun. Naravno, u ovom sportu je više glume, ali svakako da treba očekivati veoma zanimljiv obračun.

Fury sasvim sigurno izletom u WWE želi dobiti što bolji marketing za naredne mečeve na tlu SAD-a, jer je prodaja njegovih borbi zaista mizerna u ovoj zemlji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije