Ćatić posjetio selo u BiH i otvorio dušu: "Prošlo je 30 godina..."

Legendarni bokser

Ćatić posjetio selo u BiH i otvorio dušu: "Prošlo je 30 godina..."

A. Čaušević

Adnan Ćatić već nekoliko dana boravi u Bosni i Hercegovini. 

Iza Ćatića je izuzetno turbulentan period zbog optužbi za utaju poreza, a neko vrijeme je proveo i iza rešetaka.

Bokser poznatiji pod imenom Felix Sturm je već neko vrijeme na slobodi obzirom da je u toku žalbeni postupak na presudu od tri godine zatvora zbog utaje poreza.

Početkom oktobra je doputovao u Bosnu i Hercegovinu, a danas je posjetio rodno selo svoje majke što je objavio i na Facebooku.

Vor 30 Jahren bin ich das letzte Mal in dem Dorf meiner Mutter gewesen. Es ist unglaublich schön, welche Erinnerungen an...

Posted by Felix Sturm on Saturday, October 10, 2020

"Prije 30 godina sam posljednji put bio u majčinom selu. Ovo ratom razoreno mjesto budi i oživljava nevjerovatno lijepa sjećanja iz djetinjstva. Lijepo je biti ovdje nakon toliko vremena", poručio je Ćatić.

Top Komentari

Ivica_Osim8
Svaka cast milion puta je momak dosao i nikaf ne zaboravio ni ko je ni sta ni odakle je
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije