Loši dani su iza njega: Adnan Ćatić objavio video iz teretane i fanove ostavio bez teksta

Sprema se za povratak u ring

Loši dani su iza njega: Adnan Ćatić objavio video iz teretane i fanove ostavio bez teksta

E. Čaušević

Njemački bokser bh. korijena Adnan Ćatić zbog utaje poreza i dopinga nedavno je osuđen na tri godine zatvora.

Ćatić se prethodnih godinu dana našao u ogromnim problemima nakon što je uhapšen, a sud je odlučio da ga osudi na tri godine zatvora. Ranije je proveo osam mjeseci u zatvoru što će njemačkom bokseru biti uračunato u kaznu.

Međutim, Ćatić ne želi dopustiti da ga sve to sputava i najavio je svoj povratak u ring. On želi na taj način zaraditi dodatni novac koji mu itekako treba kako bi izmirio dugove koje ima prema državi zbog utaje poreza.

Ćatić vrijedno trenira već nekoliko sedmica i mora se priznati da odlično izgleda. On je danas objavio video na Instagramu iz teretane i oduševio je fanove svojom formom.

Uskoro bi trebao biti poznat tačan datum Ćatićevog povratka u ring, ali i ko će mu biti protivnik. Iako ima 41 godinu mora se priznati da Ćatić zaista izgleda odlično.

Top Komentari

Sadik82
Ljudina i patriota. Toliko voli Bosnu da je promjenio ime u Felix Sturm. Dabogda se nikad ne vratio
3 13
Rajvosa2019
Sve najbolje momcino - ali u njegovim godinama + poslije pauze njegova karijera je zavrsena . Dok je bio prvak + mahao sa BiH zastavom bio nam dobar - a sad je paksu - takvi smo mi
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi