"Nemam internet, tu sam da ispišem historiju, ja sam šampion"
Foto: Screenshot

Oliveira nakon odbrane titule

"Nemam internet, tu sam da ispišem historiju, ja sam šampion"

Eldar Ganibegović

Rano jutros po centralnoevropskom vremenu brazilski borac Charles Oliveira odbranio je titulu u kategoriji do 70 kilograma.

Njemu je meč u trećoj rundi predao Dustin Poirier, a nakon meča Charles je dao zanimljivu izjavu:

"Ne zanima me šta novinari i drugi borci o meni govore. Pričali su da sam odustao, a gledajte šta sam uradio. Mnogo poštujem Dustina i mislim da i on poštuje mene. Mnogo sam proučavao njegov stil i bio sam siguran da ću pobijediti", rekao je Oliveira i nastavio:

Tu sam da ispišem historiju. Imam ovaj pojas i nastavit ću da ga branim. Nemam interntet, Facebook niti Twitter. Ja sam ovdje i ja sam šampion", rekao je Brazilac.

Podsjetimo, pojas je Charles osvojio u maju ove godine kada je nokautirao Michaela Chandlera.

Oliveira se trenutno nalazi u sjajnom nizu od deset vezanih pobjeda, a ukupan omjer pobjedad i poraza u karijeri mu je 21-8.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi