Chisora je rivala navukao na penis i simulirao seks tokom meča, ali je na kraju dobio svoje

I prije meča je imao 'prigodnu' poruku za Whytea na bokericama

Chisora je rivala navukao na penis i simulirao seks tokom meča, ali je na kraju dobio svoje

Edmir Škorić

Dillian Whyte je sinoć u Londonu savladao Derecka Chisoru brutalnim nokautom u 11. rundi, pa je tako odbranio naslove WBC Silver i WBO Internacionalnog prvaka svijeta.

I prije dvije godine je bio spektakl u duelu ovih boraca u Manchesteru, a tada je White slavio podijeljnom odlukom sudija, dok je sinoć Whyte nokautom sredio Chisoru.

Meč je obilježila i sramna provokacija Chisore. U jednom trenutku tokom borbe iskoristio je, dok je Whytu glava bila spuštena, uhvatio ga za ramena i navukao na svoj polni organ, simulirajući tom prilikom seks.

On je i u najavi borbe nnosio bokserice na kojima je pisalo "Dillian mi siše", ali sve mu se na kraju osvetilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti