Chisora otkazao subotnji meč protiv Furyja

DelBoy povrijeđen

Chisora otkazao subotnji meč protiv Furyja

Samo pet dana prije okršaja, Derek Chisora je otkazao meč koji je bio najavljen za subotu velikoj Phones4U  Areni u Manchesteru protiv Tysona Furyja.

Informacije koje stižu iz tabora DelBoya Chisore kažu kako je slomio kost šake. Tyson Fury nije baš najbolje prihvatio ovu informaciju, jer mu se nešto slično već dva puta dogodilo sa Davidom Hayeom.

" Nemoj biti kuja poput Hayea, kasnije ćeš biti sprdnja svima. Nemoj se izvlačiti " poslao je poruku Tyson koji će ipak u subotu u ring. Njegov protivnik će možda za Britance manje atraktivni ali dosta neugodni Bjelorus Alexander Ustinov koji u karijeri ima 29 pobjeda i jedan poraz. Taj jedan je doživio od Kubrata Puleva, prije dvije godine u Hamburgu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.