Šampion tetovaža uspio je iznenaditi još jednom
Poznati borac opčinjen je tetovažama, a nova koju je napravio na glavi je sve iznenadila (Foto - Instagram)

Vera namjerava prekriti kompletno tijelo

Šampion tetovaža uspio je iznenaditi još jednom

Midhat Šljivak

Poznati sportisti često znaju iznenaditi svijet odabirom tetovaža za svoje tijelo, ali ono što je napravio ekvadorski MMA borac Marlon Vera privuklo je veliku pažnju.

Marlon Vera je oduvijek u UFC-u privlačio veliku pažnju. Sjajni borac je izuzetno atraktivan što mu često donosi bonuse za borbe večeri, ali i njegove tetovaže su nešto što se ne može preskočiti.

Iako mu je tijelo ispunjeno tetovažama on se odlučio napraviti još jednu. Ovog puta odabrao je interesantnu tetovažu na glavi i tetovaža tigra mu krasi glavu.

Tetovaža na potiljku samo je jedna u nizu od brojnih tetovaža ekvadorskog borca Chita Vere

Odluka da se istetovira baš na potiljku iznenadila je mnoge. Legendarni Chito itekako dobro zna privući pažnju na sebe i to je učinio ponovo.

Pojedini fanovi su u nevjerici zbog onog što je napravio. Smatraju da mu ovako nešto nije bilo potrebno, no to je njegova odluka i sam bira šta će sa svog tijela raditi.

Marlon Vera je izuzetan MMA borac. U karijeri je na omjeru od 20 pobjeda, sedam poraza i jednog neriješenog meča, a često su njegove borbe proglašavane najboljim.

Ovaj 29-godišnji Ekvadorac s mjestom boravka u Sjedinjenim Američkim Državama od četiri uzastopne pobjede i s pravom se nada da bi mogao napasti pojas bantam kategorije u budućnosti.

Ipak, za to ćemu vjerovatno biti potrebna još barem dva skalpa protiv direktnih konkurenata i vidjet ćemo hoće li dobiti šansu.

On je od velikih imena dosad pobijedio Dominicka Cruza, Frenkieja Edgara, jedini je pobijedio Seana O'Malleya (uz dosta sreće) i ostaje da sačeka svoju priliku.

Da su u pitanju tetovaže Chito bi odavno bio šampion, a ovako u UFC-u moraš još uvijek čekati na svoj red.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi