"Conor izgleda kao ljubomorna prostitutka koja je prestara da zaradi novac"
Foto - Instagram

Ali Abdelaziz o irskoj zvijezdi

"Conor izgleda kao ljubomorna prostitutka koja je prestara da zaradi novac"

M. Šljivak

Poznati MMA menadžer Ali Abdelaziz ponovo je teško izvrijeđao irsku zvijezdu Conora McGregora.

Conor je prethodnih dana prozivao Khabiba Nurmagomedova kako je kukavica jer se povukao iz meča s Tonyjem Fergusonom, planiranim za 18. april.

Ali Abdelaziz je stao u zaštitu svog klijenta i počastio je McGregora s nekoliko teških riječi.

"Govori ljudima da ostanu kod kuće, a Khabib je kriv jer ne može putovati i naziva ga kukavicom. S druge strane kao donira milione. Sve je od njega lažno", rekao je Abdelaziz.

Tvrdi da je McGregor tek na četvrtom mjestu lake kategorije.

"Conor nije broj 1, ali ni dva, ni tri. Idu Khabi, Justin, Tony, a Conor je tek na četvrtom mjestu. Čak nam nije ni u planovima. Izgleda kao ljubomorna prostitutka koja je prestara da zaradi novac", istakao je Abdelaziz.

Top Komentari

Chupy
Auuuuu brate ovo je bilo direktli u jajca!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi