Cro Cop o McGregoru: Prebio bih ga s litrom štoka u sebi
Foto - Facebook

Filipović bez dileme

Cro Cop o McGregoru: Prebio bih ga s litrom štoka u sebi

Midhat Šljivak

Legendarni Mirko Filipović je na Facebooku odgovarao na pitanja fanova i imao je nekoliko zaista sjajnih odgovora.

Posebno se ističe pitanje o Conoru McGregoru, najvećoj MMA zvijezdi svijeta, a Mirko nema nikakve dileme. Prebio bi ga čak i pijan.

"Njega bih prebio s litrom Stocka u sebi, bez problema. Ne volim to kreveljenje, stalno mu je ta žvakaća u ustima. Prizeman mi je njegov trash talk, iako poštujem kako se probio iz siromaštva i kakvu je priču napravio. On to ima u sebi, ne glumi, ali meni je to kreveljenje", poručio je Cro Cop.

Podsjetimo, jedan od najvećih hrvatskih boraca karijeru je završio prošle godine nakon što je imao moždani udar, a srećom na njega to nije ostavilo nikakve trajne posljedice i još uvijek trenira punom snagom.

Top Komentari

user1583752673
Ma i sa 2 litra
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi