Conor je s cijelim timom krenuo na Khabiba, a on je sam krenuo na njegov tim!

Velika razlika između njih

Conor je s cijelim timom krenuo na Khabiba, a on je sam krenuo na njegov tim!

Endin Čaušević

Khabib Nurmagomedov je jutros u spektakularnom okršaju pobijedio Conora McGregora i tako odbranio pojas lake kategorije UFC-a.

McGregor je pokušao nekako da dođe do pobjede i opravda svoje riječi prije ovog meča, ali na kraju je bio primoran da preda nakon što se našao u nemogućoj poziciji s Khabibom. Dagestanac je potom napravio haos jer je preskočio kavez i počeo da se tuče s Conorovim timom koji ga je žestoko vrijeđao na vjerskoj osnovi.

Zanimljivo da se "slična" stvar desila prije nekoliko mjeseci kada je Conor sa svojim timom napao autobus u kojem su bili UFC borci, a između ostalih i Khabib. Oni su se tada pokušali obračunati s njim, a preko 15 ljudi je krenulo na prvaka lake kategorije.

Ipak, ono što je oduševilo ljubitelje UFC-a jeste da je Khabib uzvratio, ali pokazao da ima daleko više hrabrosti od Conora jer je sam krenuo na cijeli njegov tim i pošteno se potukao s njima. Nakon toga uključio se i ostatak Khabibovog tima, a čak trojica su na kraju završila u zatvoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti