Khabib: Ne možete pustiti ljude sa sumnjivim karakterom na ovakve stvari

Oglasio se nakon ludnice

Khabib: Ne možete pustiti ljude sa sumnjivim karakterom na ovakve stvari

Endin Čaušević

Khabib Nurmagomedov je odbranio titulu lake kategorije u UFC-u nakon što je jutros pobijedio Conora McGregora.

Irski borac je predao meč nakon što ga je Khabib srušio na pod, ali tek nakon završetka je nastao pravi haos. Khabiba je žestoko vrijeđao jedan od članova Conorove ekipe i on je odlučio da se obračuna s njim. Preskočio je kavez i počeo da se tuče s njim, ali i sa dijelom publike.

U sve su se onda upetljali ostali članovi Khabibovog i Conorovog tima, te je nastao haos. Osiguranje je pokušalo odmah da reaguje, ali su ludnicu uspjeli zaustaviti tek nakon što im je pomogla policija. Khabib je na press konferenciji nakon meča pričao o tome šta se dešavalo i poslao je jasnu poruku.

"To što se desilo nakon meča me sada brine. Moramo imati osiguranje da spriječi to. Ne možete pustiti ljude sa sumnjivim karakterom na ovakve stvari. Ne krivim osiguranje koje je moralo bolje reagovati, nego krivim te ljude koji su me vrijeđali. Ne znam šta da kažem. Više njih treba kriviti jer takvim ljudima nije mjesto ovdje. Organizacija nije ništa kriva nego ljudi koji su to uradili prema meni", poručio je Khabib.

Top Komentari

GGMU
Samo jako Khabibe a ono Irsko govno si pojeo IDEMOOO
56 0
casimiro
Allahuekber..
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi