Conor ponovo provocira Khabiba, prešao je granice normalnog ukusa

Irac je nepopravljiv

Conor ponovo provocira Khabiba, prešao je granice normalnog ukusa

A. Čaušević

Conor McGregor se ne miri s činjenicom što nije dobio novu priliku da uđe u oktagon sa Khabibom Nurmagomedovom.

Nakon što se od ruskog borca oprostio na Instagramu, kontroverzni Irac je ponovo odlučio da provocira, ovaj put na Twitteru.

Iako nije spominjao Khabiba jasno je bilo da je mislio na, za mnoge, najboljeg UFC borca u historiji.

"Osam nokauta/tehničkiih nokatua u 30 borbi = nula snage. Ne zaboravi to, plišani medvjediću", napisao je Conor.

McGregor je na ovaj način prigovorio Khabibu da je on snažniji borac jer je od svojih 27 borbi čak njih 19 dobio nokautom.

Inače, McGregoru bi možda bilo pametnije da rivalstvo s Khabibom ostavi i za sebe i pripremi se novoj borbi sa Dustinom Poirierom nakno što je ponižen u januaru.

Top Komentari

user1597153724
Kako glup komentar... Kako ga moze nazivat medvjedicem ako je njega udavio... Kako moze bit medvjedic ako je 29 0 i bukvalno najbolji svih vremena
8 0
Keno
pa kasnije ce opet kukati ''it's only business'' da te nebi udavio
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi