Khabib potvrdio kraj karijere
Foto - Instagram

The Eagle odlazi

Khabib potvrdio kraj karijere

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov je zvanično objavio kraj MMA karijere.

Nakon razgovora sa Danom Whiteom u Las Vegasu, šef UFC-a je objavio da The Eagle odlazi iz sporta, a Khabib je to potvrdio.

"Dana White, hvala ti brate, kao i kompletnom UFC-u na pruženoj šansi. Promijenili ste mnogima živote zbog ovog sporta", napisao je Khabib i dodao je:

"Dana - Nikad neću zaboraviti tvoj odnos prema meni, moj otac to nije zaboravio i moji sinovi će te pamtiti. Danas smo imali razgovor kao pravi muškarci".

"Hvala mom kompletnom timu, sparing partnerima i navijačima. Nadam se da ćete prihvatiti moju odluku i razumjeti je", poručio je Khabib.

Top Komentari

johny22
Pametno,bravo majstore!!!
5 0
Adnan@Kara
Pametan. Ostat će upamćen kao nepobjediv......
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi