Lažni Conor McGregor dilao drogu i završio iza rešetaka
Foto - Twitter

Pokušao je prevariti policiju

Lažni Conor McGregor dilao drogu i završio iza rešetaka

Midhat Šljivak

Mark Nye (34) završio je u zatvoru zbog dilanja droge, a ono što je privuklo pažnju na društvenim mrežama je njegova sličnost sa MMA zvijezdom Conorom McGregorom.

Ovaj 34-godišnjak dilovao je drogu na ulicama jednog gradića u Velikoj Britaniji, a prilikom hapšenja je tvrdio da se zove Conor i uz sebe je imao poslovne kartice i poslovao je pod imenom 'McGregor Entreprise'.

Međutim, policiju ovim bizarnim objašnjenjem nije uspio prevariti. Uhapšen je, priznao je krivicu za optužbe i završio je iza rešetaka.

[twitter]https://twitter.com/MMABrad48/status/1385640535340294147[/twitter]

Na kraju je zbog prodaje droge i vožnje bez osiguranja osuđen ne zatvorsku kaznu od dvije godine i devet mjeseci i lažni Conor će određene vrijeme biti sklonjen sa ulica.

Nye zaista liči na slavnog MMA borca. Fanovi su fascinirani činjenicom da su gotovo identični, mada je vidljivo da Nye izgleda nešto starije od pravog Conora.

Dok je lažni Conor McGregor sada iza rešetaka, njegov slavni blizanac se žestoko sprema za nove akcije u UFC-u koje mu slijede veoma brzo.

McGregor uveliko trenira za treći meč protiv Dustina Poiriera koji je na rasporedu 10. jula u Las Vegasu pred više od 20.000 navijača.

Imat će Irac šansu da se osveti Poirieru za poraz iz januara ove godine, ali i da dođe do druge pobjede u trilogiji protiv Dijamanta.

Top Komentari

amex
Što se tiče godina jedino mozda 34x2
1 0
user1583752673
McGregor za sirotinju haha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi