Jadno 'širenje' Conora McGregora na ulicama: Nije ni čudo što ga gotovo niko ne podnosi
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Jadno 'širenje' Conora McGregora na ulicama: Nije ni čudo što ga gotovo niko ne podnosi

M. Šljivak

MMA zvijezda Conor McGregor (33) nastavlja s bahatim ponašanjem gdje god da se pojavi.

Otkako je stekao milione irski borac postao je poprilično bahat i nije ni sjena onog poniznog čovjeka kakav je bio na početku karijere.

Koliko je bahat pokazuju snimci iz francuskog grada Cannesa gdje je McGregor boravio prethodnih dana.

Conor se pojavio na šetalištu u prisustvu osiguranja. 'Širio' se na ulici pred običnim ljudima ko da je put postavljen samo za njega. Osiguranje je čak i grunulo momka koji je išao svojim putem kako se zvijezda ne bi uvrijedila.

I dok se 'širi' na ulici te opija u večernjim satima, karijera nekadašnjeg šampiona u velikom je padu. Godinama nikog ozbiljnog nije pobijedio i sve što zna je pisanje, a zatim i brisanje prijetnji na društvenim mrežama.

Oglasi

S ovakvim ponašanjem nije nikakvo čudo što konstantno gubi fanove i mnogo je onih koji ga nikako ne podnose.

Novi 'zabrinjavajući' video Conora McGregora: Stoji pred ogledalom u WC-u i vrišti od uzbuđenja

Conor McGregor konstantno najavljuje povratak u oktagon.

Irska MMA zvijezda oporavila se od loma noga u prošlogodišnjem meču protiv Dustina Poiriera, te kao i uvijek najavljuje veliki povratak i borbe za titulu.

The Notorious izaziva koga stigne. Međutim, jasno je svima da on nije ni sjena nekadašnjeg dvostrukog šampiona UFC-a i svi rado prihvataju da se nađu s njim u borbi.

Oglasi

To im donosi ogromnu zaradu uz velike šanse za pobjedu i gotovo niko nema problem da se nađe oči u oči s Conorom.

A on se maksimalno trudi da od sebe napravi klauna. Često objavljuje snimke na kojima je njegovo ponašanje veoma čudno, a mnogi smatraju da se tako ponaša zbog pretjeranog konzumiranja alkohola ili narkotičkih sredstava.

Još jedan takav video pojavio se danas. McGregor ispred ogledala u toaletu pokazuje sam sebi mišiće i vrišti od sreće i ponovo su počele kružiti priče da s njim nešto nije u redu.

McGregor je bez obzira na sve velika MMA zvijezda i svi željno čekaju njegov povratak. On bi se trebao desiti do kraja godine, a vidjet ćemo i protiv koga.

Najčešće se spominju obračuni s Charlesom Oliveirom, Michaelom Chandlerom, ali i prvakom velter kategorije Kamaru Usmanom.

Oglasi