Pretučena žrtva ne želi novac već pravdu: Ne može me kupiti ni za 10 miliona
foto - screenshot

DJ podnio tužbu protiv Conora McGregora

Pretučena žrtva ne želi novac već pravdu: Ne može me kupiti ni za 10 miliona

M. Šljivak

Irska MMA zvijezda Conor McGregor (33) mnogo je aktivniji van oktagona u proteklim godinama i često se njegovo ime veže za brojne skandale.

Često je umišljeni Irac znao šakama rješavati probleme na ulici ili za šankom, a posljednji u nizu koji je osjetio snagu čuvenog MMA borca je italijanski DJ i pjevač Francesco Facchinetti.

Njega je McGregor napao u noćnom klubu i nanio mu je tjelesne povrede. Sve je to učinio bez ikakvog povoda.

"Napadnut sam od strane Conora McGregora. Razbio mi je usta i slomio nos pred desetak svjedoka", rekao je Facchinetti i nastavio je:

"Napao me bez ikakvog razloga. Zabavljali smo se i on me pozvao na drugu zabavu. Kada sam pristao, napao me i počeo udarati".

Oglasi

"Mogao sam da šutim, ali ne želim to. Moram reći da je on nasilnik i veoma opasna osoba", rekao je italijanski pjevač.

Očekivano, Facchinetti je tužio MMA zvijezdu. Proces protiv McGregora je pokrenut, ali na rezultate bi se moglo čekati i dvije godine.

"Istraga u ovom slučaju je počela. Ipak, prema italijanskom zakonu istraga može trajati i dvije godine. Ne znam u kojoj fazi je istraga i moj klijent može samo čekati", rekao je advokat Matteo Sergio Calori.

DJ nema namjeru da odustane od krivičnog gonjena Conora McGregora. Novac ne želi i to je jasno naglasio:

"Neću povući tužbu. Neću barem mi ponudio i 10 miliona dolara", istakao je Facchinetti.

Na rasplet ovog slučaja očigledno će se čekati još dosta dugo i vidjet ćemo hoće li Facchinetti dobiti McGregora na sudu.

Top Komentari

denimen9
DJ hoće još koju vaspitnu izgleda.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi