Čudno ponašanje Irca: Zbog ovog snimka svi se pitaju šta se dešava s Conorom McGregorom
Od poštovanog MMA borca Conor McGregor sve više postaje predmet ismijavanja na društvenim mrežama zbog onog što radi u svojim objavama (Foto: Screenshot)

Irac je jako čudan u posljednje vrijeme

Čudno ponašanje Irca: Zbog ovog snimka svi se pitaju šta se dešava s Conorom McGregorom

M. Šljivak

Conor McGregor uveliko najavljuje povratak u oktagon, ali izvjesno je da se to neće desiti barem još šest mjeseci jer je potrebno da uđe u USADA program testiranja kako bi dobio borbu u UFC-u.

Conor McGregor najavljuje veliki povratak u UFC. Tvrdi da će ponovo postati šampion, a u proteklih 18 mjeseci koliko nije nastupao, uspio se poprilično nabildati.

Kao i uvijek McGregor je poprilično glasan kada su najave povratka u pitanju. Tvrdi da je bolji nego ikad i da će to dokazati u oktagonu u narednom periodu.

Dosta je čudnih okolnosti oko irske MMA zvijezde u proteklom periodu. Mnogi su uvjereni da on nikako nije čist i da ima ozbiljan problem s određenim supstancama.

Još jedan od snimaka koji se pojavio začudio je ljubitelje mješovitih borilačkih vještina (MMA). The Notorious stoji ispred ogledala u sali i divi se sam sebi, pa se mnogi pitaju šta se s njim dešava.

Oglasi

Čovjek je očigledno itekako zaljubljen u svoje tijelo. Ono je poprilično 'buknulo' u proteklih godinu dana i malo je onih koji vjeruju da je to zaista od napornog treniranja.

Dok čeka povratak u oktagon Irac bi ponovo mogao i na sud. Optužen je za prebijanje bivše komšinice koje se desilo proteklog ljeta u Španiji, pa bi prije mogao pred sudiju nego pred Brucea Buffera u oktagonu.

Sigurno je da će u narednom periodu od irske zvijezde stići i brojne bizarne objave na društvenim mrežama. Postao je pravi profesionalan u uvredama i mnogi ga zbog toga ismijavaju.

Umjesto titule kralja oktagona postao je predmet ismijavanja zbog onog što piše. Uglavnom je poprilično pijan kada uzme mobitel u kasne sate, a kada se probudi, sve što je pisao većinom i obriše.

Irac je u profesionalnoj MMA karijeri koja je odavno u velikom padu odradio 28 borbi i ima učinak od 22 pobjede i šest poraza.

Posljednji meč odradio je u julu 2021. godine, a protivnik mu je po drugi put zaredom bio Dustin Poirier i ovaj meč je izgubio prekidom zbog loma noge.

Top Komentari

MirzACM
Dal' ste realni, ovome snimku ima pola godine ??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi