Conor McGregor sam sebe predstavio kao šimpanzu
Irska MMA zvijezda konstantno privlači pažnju raznim objavama na društvenim mrežama i kad se već ne bori, na ovakav način zabavlja fanove

Nevjerovatan je

Conor McGregor sam sebe predstavio kao šimpanzu

M. Šljivak

Irska MMA zvijezda Conor McGregor odavno nije čovjek o čijim se nastupima priča jer je posljednji nastup imao prije godinu i po. Ipak, on svakodnevno 'nastupa' na društvenim mrežama i nekad zna prijeći sve granice.

Conor McGregor kao borac odavno više nije toliko zanimljiv. Bori se jako rijetko, a posljednji meč je imao još prije godinu i po kada je po drugi put izgubio od Dustina Poiriera.

Legendarni Irac često je u centru pažnje zbog objava na društvenim mrežama. Uglavnom objavljuje stvari koje su uvreda prema rivalima i dosta je onih koje je The Notorious brutalno izvrijeđao.

Također, otkako je iznenada 'nabuknuo' u mišićma, za što mnogi smatraju da je posljedica korištenja zabranjenih supstanci, McGregor se često hvali i mišićima.

Sedmično zna postaviti ogroman broj fotografija na kojima se hvali tijelom i izgledom, a danas se odlučio na zanimljivu fotografiju

Conor je sam sebe usporedio kao šimpanzu. Objavio je to na društvenim mrežama i očekivano, izazvao je ogromnu pažnju javnosti.

Oglasi

MMA fanovi nestrpljivo čekaju povratak McGregora u oktagon. Ne zna se kada će se to desiti i sve je manje šanse da to bude i u 2023. godini jer se još uvijek nije uključio u USADA testiranja.

Conor McGregor je u profesionalnoj karijeri odradio ukupno 28 borbi i ima učinak od 22 pobjede i šest poraza.

Čovjek je uvjeren: Napumpani Conor McGregor izveo je spektakularnu prevaru

Conor McGregor konstantno najavljuje povratak MMA sportu, ali irska zvijezda očigledno je još daleko od povratka jer još nije uključen u USADA program testiranja boraca.

Conor McGregor je apsolutni šampion svijeta u uvredama na društvenim mrežama, no što se borilačke karijere tiče, ona je odavno u velikom padu.

Oglasi

I pored činjenice da godinama nije dobio ozbiljnu borbu, The Notorious najavljuje veliki povratak i preuzimanje trona velter kategorije u kojoj se namjerava boriti nakon što je bio šampion perolake i lake.

Napumpani Irac izgleda ogromno. Navodno je čak dogurao i do 100 kilograma u jednom trenutku, ali će ih u narednim mjesecima morati skinuti kako bi se borio u kategoriji do 77 kilograma.

Mnogi ljubitelji MMA sporta uvjereni su da je Conor u prethodnom periodu koristio nedozvoljene supstance. Među njima je i UFC zvijezda Sean O'Malley koji je u podcastu Joea Rogana iznio zanimljivo viđenje oko McGregora.

On smatra da je Irac našao perfektan način da izbjegne testiranja u godini koja je na izmaku. Radio je to konstantno putujući jahtom, pa njegova tačna adresa ljudima iz USADA nikako nije mogla biti dostavljena.

"Vjerovatno nije u programu testiranja. Ne znam jesu li uopšte i mogli da dođu do njega jer je bio na je*enoj jahti i bio je neuhvatljiv. Kako će ga testirati? Ludilo. Mislim da nije uopšte nije ni testiran ove godine", rekao je O'Malley.

Ako bi Conor ušao u program testiranja USADA trebalo bi mu šest mjeseci da bude čist i konstantno testiran da bi se mogao boriti.

Kao potencijalnog rivala u povratku mnogi vide Michaela Chandlera. Ipak, mnogo je vjerovatnije da će McGregor izbjeći tako opasnu borbu na povratku i da će odabrati nekog lakšeg rivala.

Moguće je da odabere borbu u velter kategoriji. On je najavio kako će biti novi šampion u ovoj diviziji, ali vidjet ćemo šta će se desiti.

Oglasi