Nestvaran izgled Conora McGregora, ali je li za to zaslužna hemija?
Foto - Instagram

Irac u formi života

Nestvaran izgled Conora McGregora, ali je li za to zaslužna hemija?

M. Šljivak

Conor McGregor žestoko trenira kako bi se što prije vratio MMA sportu.

Najveća MMA zvijezda svijeta povezuje se s bokserskim duelom protiv Floyda Mayweathera, ali The Notorious je odbacio navode o novom obračunu protiv američkog boksera.

Conor cilja povratak na tron UFC-a. Želja mu je šampionski meč u velter kategoriji, gdje trenutno pojas drži Leon Edwards.

McGregor žestoko trenira kako bi se što prije vratio. 'Napuhao' je tijelo do maksimuma i javno se hvali mišićima koje je nabacio.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CimHpiFIryq/[/instagram]

Mnogi vjeruju da Irac koristi i nelegalna sredstva. Tako je jedan od fanova napisao da i njemu da ono što koristi kako bi se 'napuhao'.

Oglasi

"Šta koristiš? Daj i meni malo toga", napisao je jedan od pratitelja irske MMA zvijezde i dobio je njegovu pozornost, ali i odgovor.

"Proper 12 (Viski) i irski stout (crno pivo) serviran s mojom vlastitom, organski uzgajanom irskom govedom, serviranom na vrućem kamenu", napisao je McGregor.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cix6VLOp4qx/[/instagram]

Nije ovo prvi put da se Conor povezuje s korištenjem nedozvoljenih sredstava, ali za sada je na svakom testiranju bio potpuno čist.

Međutim, USADA (Američka antidoping agencija) koja je zadužena za testiranje UFC boraca već godinu dana nije posjetila Irca i ljubitelji MMA sporta vjeruju da je Conor mnogo zaštićeniji od drugih.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CikavTYu7Ey/[/instagram]

Dosta je boraca kojima USADA visi nad glavom. Daju po nekoliko uzoraka mjesečno dok Conor bezbrižno uživa na odmoru na jahti.

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Khabib ga zguzvo ko limenku !
2 0
rocky_123
Prirodno se moze i bolje izgledati.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi