Novi skandal na jahti Conora McGregora: Djevojka je izbezumljena utrčala u policijsku stanicu
Foto - Instagram

Prijavila da je pretučena tokom zabave

Novi skandal na jahti Conora McGregora: Djevojka je izbezumljena utrčala u policijsku stanicu

M. Šljivak

Conor McGregor ne prestaje puniti naslovnice svjetskih medija.

Irski MMA borac postao je mnogo aktivniji u pravljenu brojnih skandala i nestvarnim snimcima iz privatnog života, nego u oktagonu gdje je već godinu i po na pauzi zbog loma noge.

Conor je prije nekoliko dana napravio ogroman skandal snimajući kako ga supruga oralno zadovoljava na jahti, a sada se ponovo našao pod istragom policije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgsUbsltJ7Q/[/instagram]

Irski mediji tvrde da je djevojka koja ima oko 20-ak godina prijavila brutalno prebijanje tokom zabave na jahti Conora McGregora.

Ona je dala izjavu u policiji u kojoj se navodi da je boravila na jahti irskog borca i da je tokom zabave pretučena, te da je zadobila brojne povrede po tijelu.

Oglasi

Sve se dešavalo sredinom jula na Balearskim ostrvima, a irska policija sprovodi istragu o ovom nemilom događaju.

Djevojka koja je pretučena prijavila je sve i španskoj policiji. Izbezumljena je utrčala je u stanicu odmah po napadu i ispričala je sve što se desilo.

Navodno je zatim utvrđeno da napadač nije Conor već neko drugi koji je bio na zabavi, a pregledom u bolnici utvrđene su povrede glave.

Sada je pokrenuta istraga i u Irskoj. Žena je ponovo prijavila slučaj i vrlo je moguće da će McGregor još jednom završiti na ispitivanju u policiji, iako on navodno nije napadač.

Irac je u prošlosti znao napraviti potpuni haos. Često se obračunavao s običnim ljudima koji nisu imali previše šanse protiv MMA zvijezde.

Najpoznatiji je svakako napad na starijeg čovjeka u pubu u Dublinu. Tada je nesretnog čovjeka udario jer je odbio njegov viski, a sve su snimile nadzorne kamere.

McGregor nije odgovarao za ovaj napad na sudu, kao ni za brojne druge napade koje je imao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi