Nezapamćen skandal Conora McGregora: Javno objavio snimak dok ga djevojka oralno zadovoljava
Foto - Screenshot

Nevjerovatna situacija

Nezapamćen skandal Conora McGregora: Javno objavio snimak dok ga djevojka oralno zadovoljava

M. Šljivak

Kontroverzni MMA borac Conor McGregor ponovo je u centru pažnje.

Irska zvijezda kompletno ljeto uživa odmarajući na jahti. Putuje od destinacije do destinacije i često pokazuje luksuz koji posjeduje.

Međutim, Conor često postavlja i zaista bizarne snimke. Dosta puta je objavio scene na kojima luduje pijan, a sada je otišao korak dalje.

Na Instagram Story postavio je eksplicitan snimak, a mnogi vjeruju da je snimao dok ga nepoznata djevojka oralno zadovoljava.

Nije poznato da li se radi o njegovoj ženi Dee Devlin. Lice nije prikazao, ali je ponovo uspio izazvati brojne komentare na društvenim mrežama.

Oglasi

Ovaj čovjek zaista je nestvaran i ovo je samo još jedan u nizu kontroverznih snimaka koje je objavio u proteklim mjesecima.

Ipak, za razliku od prethodnih gdje je bio pijan, a možda i pod utjecajem određenih narkotika, ovog puta je odlučio otići korak dalje i snimiti ono što ne bi trebalo.

McGregor uveliko i trenira za svoj povratak MMA sportu. Međutim, datum povratničkog meča još uvijek nije poznat i teško da će se desiti do kraja godine.

Posljednji nastup u oktagonu Irac je imao u maju 2021. godine. U revanšu protiv Dustina Poiriera pukla mu je noga i bio je prinuđen otići na novu dugotrajnu pauzu.

U MMA karijeri najveća zvijezda ovog sporta na omjeru je o 22-6.

Oglasi