Conor McGregor kao zvijer: Fanovi oduševljeni njegovim izgledom pred meč

Irac objavio fotografiju na Instagramu

Conor McGregor kao zvijer: Fanovi oduševljeni njegovim izgledom pred meč

Endin Čaušević

Irski borac Conor McGregor početkom januara će se konačno vratiti na scenu.

McGregor je bez sumnje najveća MMA zvijezda, a povratnički meč zakazan je za 18. januara protiv Donalda Cerronea. Irac je strpljivo čekao trenutak da se vrati jer ga na sceni nismo gledali godinu i po.

Ovaj meč će biti odrađen u kategoriji do 77 kilograma i McGregor vrijedno radi kako bi se doveo u formu. Irac je objavio fotografiju na Instagramu i pokazao da izgleda zaista nevjerovatno.

McGregor je uspio dovesti svoje tijelo u red i čini se da izgleda sada bolje nego ikad. Ova fotografija je oduševila i njegove fanove jer je za svega nekoliko sati prikupio skoro dva miliona lajkova.

View this post on Instagram

Who the fook is that guy?

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Top Komentari

hanson
A protivnik mu je samo takav, od zadnjih 10 borbi 7,8 izgubio hahah, morali naci nekog levata, inace ovaj pobjedjuje samo starce u pubovima
2 0
Noone
Vratiti ce se pocetkom januara, 18.Januara Hahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi