Tri sedmice pred meč Conor McGregor je zaista ogroman

Potpuno je promijenio izgled

Tri sedmice pred meč Conor McGregor je zaista ogroman

Midhat Šljivak

Conor McGregor odradit će povratniči meč 18. januara protiv Dondalda Cerronea.

Najveća MMA zvijezda je taj status još jednom potvrdio činjenicom da je su karte za meč protiv Cowboyja nestale za nekoliko sati, a sigurno je da publika nestrpljivo čeka povratak Irca nakon godinu i po.

S obzirom na to da će ovaj meč biti odrađen u kategoriji do 77 kilograma, McGregor ne bi trebao imati previše problema da dođe do te kilaže na vagi.

Međutim, tri sedmice prije meča Conor izgleda zaista ogromno. Rekli bismo da definitivno nikada nije izgledao veći, a vidjet ćemo kakav će se pojaviti 18. januara u Las Vegasu.

Top Komentari

semirlebron
Kako covjek od 1.75 moze biti ogroman ?
7 2
Bhf111
Pa sta vi vidite ovdje. Po cemu je ogroman?
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi