"Sjedi na jahti, priča s*anja, šmrče kokain, pije viski i jedini je koji se ne želi boriti"

Brown o Conoru

"Sjedi na jahti, priča s*anja, šmrče kokain, pije viski i jedini je koji se ne želi boriti"

Midhat Šljivak

Conor McGregor već je više od dvije godine van oktagona. Nakon poraza od Dustina Poiriera i teškog loma noge The Notorious uveliko priča o velikom povratku, ali njegove riječi su daleko od realnih i iako je još uvijek najveća MMA zvijezda, Conor odavno nije šampionski materijal UFC-a. Riječi ne pokrepljuje akcijom u oktagonu, a o tome je u jednom podcastu govorio čuveni borac Matt Brown.

Conor McGregor već dvije godine najavljuje veliki povratak i novi napad na šampionske pojaseve u UFC-u. Međutim, 35-godišnja irska zvijezda nije ni blizu povratka, pa je teško vjerovati da ćemo ga i u narendih šest mjeseci gledati u oktagonu.

The Notorious kao i uvijek piše, priča i prijeti na društvenim mrežama, a takve scene su za mnoge postale frustrirajuće. O Conoru je govorio i čuveni borac Matt Brown.

"Conor jednostavno voli biti u centru pažnje i da je njegovo ime u prvom planu. Priča stvari za koje zna da se neće dogoditi. U ovom sportu možete puno pričati, ali moraš imati činjenice iza sebe. Uđi tamo i bori se", govori Brown i nastavlja:

Oglasi

"Conor je stekao ime pričajući s*anja, ali je odrađivao posao. Sad se*e, a sjedi na jahti, šmrče kokain i pije viski. Nikoga više nije ni briga šta radi."

"Svi želimo vidjeti kako se bori, a on je zapravo jedini koji to ne želi. Uđi u kavez i istresi je*ene šake ili će za tvoje riječi ljudi sve manje mariti", istakao je Matt Brown.

McGregor je poprilično neaktivan, pa je od augusta 2016. godine odradio samo pet borbi od kojih je tri izgubio, pa je na omjeru od 21 pobjede i šest poraza.

Proteklih dana prozivao je novog BMF šampiona Justina Gaethjea. Poručio je kako bi mu bio potreban samo jedan udarac, a Gaethje mu je kratko objasnio kako se ne želi boriti s likom koji je na steroidima.

McGregor još uvijek nije ušao u program testiranja USADA. To znači da u oktagon ne može barem još šest mjeseci i njegov povratak u oktagon je poprilično neizvjestan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi