Conor McGregor prijeti čovjeku koji ga može 'nositi u zubima'- "Još mi samo jednom spomeni ime"
Conor McGregor je kao i uvijek najhrabriji na društvenim mrežama i sada je krenuo i na UFC teškaša (Foto: Instagram)

Hrabrost na društvenim mrežama

Conor McGregor prijeti čovjeku koji ga može 'nositi u zubima'- "Još mi samo jednom spomeni ime"

M. Šljivak

Conor McGregor ponovo je imao izljev bijesa na društvenim mrežama, a sada je bahati Irac zaprijetio smrću čovjeku koji ga može 'nositi u zubima', UFC teškašu Tomu Aspinallu. Uvrijeđen je jer je Aspinall javno rekao da mu ne znači ništa povratak The Notoriousa u oktagon.

Conor McGregor ponovo je prijetio, pisao i brisao po društvenim mrežama. Bahati Irac sada je zaprijetio smrću UFC-ovom teškašu, Englezu Tomu Aspinallu.

Aspinall je nedavno da mu povratak Conora McGregora nije ništa posebno. Smatra da ima mnogo jačih mečeva za pogledati u narednim mjesecima.

"Iskreno, nisam previše zainteresovan za njega. Nisam neko ko to jedva čeka. Smatram da ima mnogo više uzbudljivijih borbi", rekao je Aspinall.

Njegova izjava naljutila je The Notoriousa. Žestoko je reagovao, gdje drugo nego na Twitteru, te je zaprijetio i smrću čovjeku koji je dva puta teži od njega.

"Glupi seronjo. Oprosti se od ugovora kojeg si planirao (s proizvođačem sportske opreme). Ostavit ću te bez ičega i ubit ću te. Je*at ću te. Još mi samo jednom spomeni ime s nepoštovanjem", napisao je McGregor.

Oglasi

Tweet je nedugo nakon prijetnje izbrisao. To čini gotovo uvijek kada shvati šta je napisao i ovo za njega nije ništa novo kada su u pitanju društvene mreže.

Sada je odlučio krenuti na čovjeka protiv kojeg u borbi realno ne bi imao nikakve šanse jer ga Aspinall doslovno može 'posjesti' u borbi.

Ovaj 29-godišnji engleski MMA borac visok je 196 centimetara i ima 114 kilograma. Jedan je od najboljih UFC teškaša čije borbe su često najbolje borbe večeri.

Trenutno je Aspinall još na oporavku od teške povrede koljena. Zaradio ju je nesretno pred svojim navijačima u Londonu u julu prošle godine, kada mu je u borbi protiv Curtisa Blaydesa 'propalo' koljeno nakon svega 10-ak sekundi borbe.

Ukupno je u karijeri sjajni engleski borac na omjeru od 12 pobjeda (devet nokauta) i tri poraza.

Conor McGregor bi se, s druge strane, u oktagon trebao vratiti naredne jeseni. Protivnik će mu biti Michael Chandler, a prije toga će imati i ulogu trenera u UFC showu The Ultimate Fighter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi