Conor McGregor otkrio ime najtežeg protivnika u karijeri
Foto - Instagram / Conor McGregor

Za njega nema dileme

Conor McGregor otkrio ime najtežeg protivnika u karijeri

M. Šljivak

Conor McGregor se priprema za povratak u UFC.

The Notorious bi se trebao vratiti u januaru naredne godine borbom protiv Dustina Poiriera i uveliko radi kako bi što prije stigao u pravu formu.

McGregor je večeras na Twitteru odgovarao na pitanja navijača. Bilo je zanimljivih pitanja i odgovora, a Irac je otkrio ime čovjeka kojeg smatra za najtežeg protivnika u karijeri.

To je Nate Diaz, čovjek sa kojim je Conor imao dva spektakularna meča i u kojima ima poraz i pobjedu.

Prvo je Diaz ugušio McGregora u martu 2016. godine i to u drugoj rundi. Pet mjeseci kasnije u sjajnom obračunu Conor je pobijedio većinskom odlukom sudija, iako mnogi smatraju da je izgubio i ovaj meč.

Nakon Diaza McGregor je odradio još samo tri meča. Dobio je Eddieja Alvareza i došao je do pojasa prvaka lake kategorije, a zatim je u slavnoj borbi izgubio od Khabiba Nurmagomedova.

Ove godine se u januaru vratio nakon godinu i po pobjedom nad Donaldom Cerroneom za samo 40 sekundi.

Top Komentari

Zoilomas
Khabib je i za tebe i gospodina Diaza nocna mora.
8 0
realno_govoreci
Sve ostale borbe moze poredit ali ono protiv Habiba je bila one man Show tako da nije ni bila borba,ono je bilo poniženje koje će teško zsboraviti
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi