Conor McGregor nokautirao čovjeka u kafiću u Dablinu

Irska policija pokrenula istragu

Conor McGregor nokautirao čovjeka u kafiću u Dablinu

Endin Čaušević

Irski borac Conor McGregor ponovo se našao u centru skandala, a ovaj put se to desilo u Dablinu.

McGregor boravi u Irskoj ovih dana, ali ponovo nije mogao bez skandala. Naime, irska policija je pokrenula istragu zbog tuče u jednom od kafića koju je navodno izazvao upravo McGregor.

Svjedoci su izjavili da je McGregor u kafiću bio sa svojim prijateljima, te da je izazvao tuču u ranim jutarnjim satima. Navodno, on je nokautirao jednog od gostiju nakon što su se verbalno sukobili.

Nakon toga su napustili ovaj lokal, no čovjek koji je napadnut odlučio je da zove policiju i prijavi McGregora. Conor je navodno izazvao raspravu, a zatim je nokautirao čovjeka koji mu se suprostavio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi