Nurmagomedov: Znam zašto je McGregor otišao u penziju, on se ponaša kao ljubomorna žena
Nurmagomedov je govorio pred studentima na moskovskom univerzitetu

Degestanac smatra da Irac samo želi privući pažnju medija

Nurmagomedov: Znam zašto je McGregor otišao u penziju, on se ponaša kao ljubomorna žena

S. Pašalić

Conor McGregor je prošle sedmice otišao u penziju i mnogi su već rekli svoje mišljenje o toj odluci.

Sada je i njegov posljednji protivnik Khabib Nurmagomedov šta misli o toj odluci. On je nedavno govorio pred studentima na moskovskom univerzitetu te je prokmentarisao odluku McGregora.

"Sutra će reći da se vraća i svi mediji će pisati o tome. To je ono što on želi. Nije uspio postići dogovor sa UFC-om i sada želi igrati na svoju kartu. Conor se ponaša kao ljubomorna žena, koja cijelo vrijeme govori 'odlazim', ali onda se vraća.", rekao je Nurmagomedov.

Predsjednik UFC-a Dana White također ne vjeruje da je McGregor otišao u penziju. White je u Las Vegasu izjavio:

"Ne, mislim da postoje neke stvari koje Conor želi i mislim da se Conor želi susresti licem u lice, on i ja, i vjerovatno ćemo u sljedećih nekoliko sedmica i uraditi i riješiti ovo."

Top Komentari

Zoilomas
Hahaha Bravo Majstore nemoze ti posoliti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi