Khabib još uvijek 'stanuje' u glavi Conora McGregora
Foto - Instagram

Irac ne može da zaboravi

Khabib još uvijek 'stanuje' u glavi Conora McGregora

M. Šljivak

Conora McGregora još uvijek proganja poraz od Khabiba Nurmagomedova.

The Eagle je u oktobru 2018. godine lagano dobio irsku MMA zvijezdu i odbranio je pojas prvaka lake kategorije, a Conor očigledno nikako ne može da prežali ovaj poraz.

Dobro je poznato da Irac iz dna duše mrzi Khabiba. Često mu je vrijeđao i porodicu i Khabib mu doslovno stanuje u glavi.

Dagestanac je nedavno imao komentar o ring djevojkama. On ne želi da ih angažuje u svojoj promociji jer smatraju da nemaju nikakvu bitnu ulogu.

"Ne želim nikog uvrijediti, ali ring djevojke su posve bespotrebne u MMA svijetu", rekao je Khabib i dodao je:

"Koja je njihova uloga? Može li se pokazati koja je runda i na ekranu. Smatram ih potpuno beskorisnim u MMA svijetu".

Zbog toga je Conor odlučio reagovati. Na šaljiv način je odlučio prikazati Khabiba ispred golišavih ring djevojaka, ali je samo još jednom potvrdio da mu je The Eagle konstantno u glavi.

[twitter]https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1432598332216541192[/twitter]

Ovaj poraz definitivno nikad neće prežaliti i Khabib će ga zauvijek proganjati u mislima.

Top Komentari

burazengija
Kad skontas covjek evo skoro 3 godine zivi mu u glavi a ne placa kiriju.
5 0
Istvud
Treba to razumjeti, nanio mu je Khabib traumu za života. Zamisli da si u svojoj glavi najjači na svijetu i neko te počne bacat po ringu k'o igračkicu. Kad zatvori oči svaku noć pred spavanje, vidi ga
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi