Najava povratka u ring: Conor želi trenirati sa najboljim bokserom svijeta
Foto - EPA

McGregor ima zanimljive ideje

Najava povratka u ring: Conor želi trenirati sa najboljim bokserom svijeta

M. Šljivak

Irska MMA zvijezda Conor McGregor (33) nema previše uspjeha u oktagonu u proteklih nekoliko godina.

Duge pauze, izlet u boks i izgradnja poslovnog carstva donijeli su mu samo četiri borbe u prethodnih pet godina, a četiri ih je izgubio.

Očigledno je da McGregor u budućnosti ima namjeru da se vrati u ring i odlučio je da po oporavku od loma noga krene u žestoke treninge sa timom jednog od najboljih boksera svijeta Saulom Alvarezom.

"Eddy Reynoso, tvoj sam veliki fan. Radiš sjajan posao sa svojim momcima", rekao je McGregor i dodao je:

"Canelo, Bog te blagoslovio. Veoma te cijenim i jednog dana ćemo trenirati zajedno", istakao je irski MMA borac.

To je vjerovatni znak da se Conor želi okušati ponovo u boksu. Tamo je debitovao 2017. godine protiv Floyda Mayweathera kada je poražen tehničkim nokautom u 10. rundi.

MMA karijera mu je itekako u padu. Ne pripada više samom vrhu lake kategorije i to je očigledno, no još uvijek je velika zvijezda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi