Tužno za vidjeti: Iživljavanje Conora McGregora na slabašnim sparing partnerom
Foto - Screenshot

Dovode mu slabašne borce

Tužno za vidjeti: Iživljavanje Conora McGregora na slabašnim sparing partnerom

M. Šljivak

MMA zvijezda Conor McGregor (34) najavljuje veliki povratak u oktagon.

Nekadašnji prvak UFC-a u perolakoj i lakoj kategoriji godinama nije upisao pobjedu protiv nekog ozbiljnog borca, a posljednji kojeg je pobijedio je Donald Cerrone u januaru 2020. godine.

McGregor najavljuje veliki povratak u UFC. Očekuje se njegov nastup u velter kategoriji i neće biti čudo ako zbog imena odmah dobije napad na titulu koju drži Leon Edwards.

I dok Conor na sve strane najavljuje kako dolazi po pojas prvaka, njemu na sparing dovode borce koji realno gledajući nemaju šta tražiti u oktagonu.

Tako je jedan od momaka prošao veoma loše na sparingu jer se McGregor doslovno iživljavao nad nesretnim momkom, koji nije mogao uzvratiti udarac Ircu.

Oglasi

Sparing partnera je žestoko pogađao. Vidljivo je bilo da ovaj momak nije neki poseban kvalitet jer jednostavno nije mogao ništa napraviti protiv The Notoriousa.

Iako je imao kacigu, McGregor ga je u jednom trenutku pogodio pravo u nos. Momak je pao i sparing je istog trena bio završen.

McGregor na sparinzima dominira i protiv drugih boraca. Međutim, jasno je da oni nisu kvalitet koji bi mogao oznojiti Irca koji ih je dobro isprebijao.

Datum povratka Conora McGregora u oktagon još uvijek nije poznat. Pretpostavlja se da bi novu borbu mogao imati u januaru 2023. godine.

U karijeri je irska MMA zvijezda odradila ukupno 28 borbi i ima učinak od 22 pobjede i šest poraza, od čega tri u posljednja četiri meča.

Top Komentari

antikomunist
Ja se iskreno nadam da ce ovog teskog krscanskog teroristu i izopaceno ljudsko stvorenje sljedeci protivnik samljeti u ringu !On pljuje ljude,novinare,sparing partnere....FUJ!
3 1
Maestro
Ako je neko očekivao nešto više baš se prevario pa vidjeli smo šta se desilo prije par godina protiv Khabiba on je samo pružio jezičinu a kad je ušao u ring predao se kao kukavica velika
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi