Conor McGregor nakon ovog snimka tvrdi da je najbolji svih vremena
Irski MMA borac žestoko radi na treninzima i tvrdi da je najbolji ikad (Foto - Screenshot)

Usta moja hvalite me

Conor McGregor nakon ovog snimka tvrdi da je najbolji svih vremena

M. Šljivak

Irska MMA zvijezda Conor McGregor (34) žestoko trenira za povratak u oktagon, a legendarni The Notorious koristi svaku šansu da pokaže koliko je napredovao u svim segmentima borbe.

Conor McGregor je i dalje vjerovatno najveća MMA zvijezda svijeta iako već godinama nije dobio ozbiljnu borbu.

The Notorious je magnet za publiku. Prijenosi njegovih mečeva kupuju se širom svijeta, pa zbog toga Irac ima poseban tretman u UFC-u.

McGregor najavljuje veliki povratak u oktagon. To će se vjerovatno desiti sredinom naredne godine, iako je već sad irski borac spreman da uskoči u meč, no zbog izlaska iz testiranja za doping to ne može u narednih šest mjeseci.

On koristi svaku priliku da pokaže da je napredovao u svim segmentima borbe. Tvrdi da je bolji nego ikad i smatra se najboljim borcem svih vremena.

Na snimku treninga koje je objavio Conor ima dva protivnika koji ga pokušavaju rušiti, a on zatim preokreće stvari na 'svoj mlin' i uspjeva doći u poziciju da ih završi.

Oglasi

"Najveći svih vremena. Nema nikakve dileme da sam najveći borac svih vremena", piše McGregor i nastavlja sam sebe hvaliti.

"Neki od vaših velikana ne znaju ni udariti. Pogledajte kako radim zglobovima. U jednom trenutku moj rival misli da ima kontrolu nad mojim zglobovima, a ja koristim snagu da preokrerenem sve".

"Nakon toga sam uspio doći u 'full mount', a zatim stvorio prostor za udarac koljenom. Mac se vratio s još jednom lekcijom o napadu i odbrani", napisao je između ostalog Conor McGregor.

Nije ovo ništa novo od Conora McGregora. Jednostavno je čovjek navikao da sebe veliča i uglavnom da ponižava sve druge oko sebe.

Uglavnom to radi na društvenim mrežama. Često pijan napiše uvrjedljive poruke koje kasnije i briše i 'zakačio' se s pola MMA svijeta u proteklim godinama.

Ipak, bez obzira na sve ljubitelji MMA sporta sigurno se raduju povratku Irca u oktagon gdje ga nije bilo od jula 2021. godine kada je drugi put u nekoliko mjeseci poražen od Dustina Poiriera.

Tada je doživio i težak lom noge, pa je bio prinuđen otići na dugotrajnu pauzu koja već traje godinu i po.

Conor McGregor je u profesionalnoj karijeri odradio ukupno 28 borbi i ima učinak od 22 pobjede i šest poraza.

Top Komentari

Sartaalla
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi