Hasbulla otkrio šta će uraditi ako sretne McGregora

Irac ga često vrijeđa

Hasbulla otkrio šta će uraditi ako sretne McGregora

E. Škorić

Conor McGregor redovno ga uzima na zub, ali Hasbulla Magomedov mu je sada odgovorio u jednom intervjuu.

Hasbulla Mgomedov je internet senzacija, a ovaj 20-godišnjak patuljastog rasta planetarno je popularan, naročito među akterima i ljubiteljima borilačkih vještina. Nedavno je potpisao dugoročni ugovor s UFC-om i zaputio se na razne turneje.

Uostalom je svjedočio pobjedi svog prijatelja Islama Makhačeva nad Charlesom Oliveirom, a sada se omaleni Dagestanac obrušio na McGregora, ozbiljno poslavši upozrenje bivšem prvaku koji ga često ismijava.

Budući da se vrlo rijetko obraća, Hasbulla je odlučio dati intervju za Full Send podcast.

"Vidio sam sve njegove tvitove o meni. Ali on nije moj protivnik, on može samo pričati. On nije borac u mojim očima. Ne poštujem ga kao borca. I ako se s njim susretnem, uvalit ću ga u nevolju", poručio je "Mali Khabib", kako ga zovu.

Onda je upitan šta bi zaista uradio ako sretne McGregora?

Oglasi

"Još ne znam, ali sigurno bih nešto napravio. Neću s njim razgovarati. Ako vidim da nešto želi, spriječit ću ga", tvrdi Hasbulla.

McGregor također na meti predsjednika UFC-a

Prije nekoliko sedmica je UFC-ov šef Dana White u jednom intervjuu komentarisao napet odnos između Hasbulle i irskog borca. Potom je Conoru u šaljivom tonu savjetovao da šuti.

"Ne, ne treba da pametuje jer će ga razbiti ako ga sretne na ulici", kazao je White.

Mora se reći da Hasbulla ima rođake koji ostavljaju snažan dojam. Među njegovim prijateljima nalazimo Khabiba Nurmagomedova, legendarnog bivšeg UFC borca, te Islama Makhačeva, novog prvaka lake kategorije.

Pa, pitanje je kako bi se završilo ako Conor McGregor ikada nešto loše uradi njihovom prijatelju Hasbulli.

Hasbulla se proslavio 2020. godine nakon što su njegovi videozapisi postali viralni na TikToku, a on je od tada sklopio prijateljstvo s bivšim UFC prvakom u lakoj kategoriji Khabibom Nurmagomedovim s kojim se često druži.

S obzirom na prošlost i onaj historijski duel McGregora i Khabiba, jasno je zbog čega Hasbulla nije miljenik Irca, ali ni sam Irac njega.

McGregor trenutno snima remake filma Road House iz 1989. s holivudskom zvijezdom Jakeom Gyllenhaalom, a ostaje za vidjeti hoće li se sljedeće godine vratiti u UFC.

Top Komentari

FahroKonjHodzic
idi dijete drago najedse dudova dok ti neko cvoku opalijo nije
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi