Fanovi zabrinuti za psihičko stanje Conora McGregora

Irac objavljuje brojne stvari

Fanovi zabrinuti za psihičko stanje Conora McGregora

M. Šljivak

MMA zvijezda Conor McGregor često zna pretjerati u javnim istupima.

Irac je poznat kao čovjek koji voli dosta pričati, posebno pred borbe i često je protivnike psihički slamao uoči međusobnih obračuna u oktagonu.

Međutim, sada se sve promijenilo. Conor više ne može ni na taj način da pobijedi protivnike, a u oktagonu je on taj koji većinom izvuče deblji kraj.

McGregor se u posljednje vrijeme i poprilično čudno ponaša. Objavljuje razne stvari koje su zabrinule njegove fanove, a nakon posljednje mnogi smatraju da je Irac poprilično izgubljen.

Navijači irske MMA zvijezde, ali i oni koji prate njegovu karijeru, smatraju da je njegovo psihičko stanje poprilično zabrinjavajuće, no on je poručio kako uživa u slavi i bogatstvu koju je stekao.

Conor je prethodnih dana pristao i na borbu u invalidskim kolicima protiv komičara Ala Forana. Duel je trebao da se desi 11. septembra, ali je McGregor odlučio da ga odloži za kraj godine.

Irska zvijezda je trenutno na rehabilitaciji zbog loma noge u meču protiv Dustina Poiriera

Top Komentari

user1599499530
Znala je u njeg mati da se on drogira....!!!
7 0
papirna
Koji seljak boze mili docepalo se malo love,a papak zesci i dalje pokazuje da vidimo sat to je vazno.Ovo kao mujo kad nije znao kako da se pohvali pa ono uffff jest vruce da skinem sat koja livada u pm i ovog papka neko prati
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi