Conor McGregor nastupa u bokserskom meču u invalidskim kolicima
Foto - Instagram

Irac u novom izazovu

Conor McGregor nastupa u bokserskom meču u invalidskim kolicima

M. Šljivak

MMA zvijezda Conor McGregor dogovorio je nevjerovatnu borbu za naredni mjesec.

Irac će nastupiti u bokserskom meču u invalidskim kolicima, a njegov rival bit će irski komičar Al Foran.

Foran je često u prošlosti znao imitirati Conora. Iako ga McGregor nije podnosio, njihov odnos je sada odličan, pa je dogovoren i meč.

On će biti održan 11. septembra u Dublinu. Sve se održava u saradnji sa Udruženjem invalidnih osoba Irske, a sav prihod od meča ići će u dobrotvorne svrhe.

McGregor je već uplatio određena novčana sredstva za ovu organizaciju, a sigurno da će njegovo pojavljivanje u meču donijeti nezapamćen interes.

Podsjetimo, Conor ima lom noge kojeg je zaradio u meču protiv Dustina Poiriera proteklog mjeseca i još neko vrijeme neće moći da se kreće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi