Conor o Khabibu: Preplašen je, drhti i zato ne želi novi meč

Irac izaziva Dagestanca

Conor o Khabibu: Preplašen je, drhti i zato ne želi novi meč

Midhat Šljivak

Conor McGregor svim silama želi novi meč proitv Khabiba Nurmagomedova.

U razgovoru za ESPN irska MMA zvijezda je dala nekoliko zaista zanimljivih izjava o Dagestancu.

Tvrdi da se Khabib plaši novog meča i da zbog toga ne pristaje na novi obračun.

"On drhti i ne želi taj meč. Prestrašen je i to je to. Zato ga svi ostali žele, šef Dana želi taj meč i svi smo za to. Može bježati, ali se ne može sakriti", poručio je Conor.

Zatim je komentarisao i njihov prvi meč u kojem je Khabib uvjerljivo slavio. Tvrdi da je bio bolji.

"Po mom mišljenju ja sam dobio prvu rundu. Vodio sam u razmjenama, a on je dominirao u parteru. Šta je on napravio u prvoj? U drugoj sam imao mlitav pristup, a on je samo trčao okolo. Sretno me pogodio udarcem, ali šta se dogodilo nakon toga? Osvojio sam i treću rundu, uvodne razmjene u četvrtoj. Dobijao sam taj meč sve dok nismo završili na podu", smatra McGregor.

Istakao je da je poraz došao zbog neozbiljnih priprema.

"Imao sam grozan kamp inisam imao poštovanja prema ljudima koji vjeruju u mene. Nisam bio predan, ali sam usprkos svemu sam pokaztao onakav nastup. Pored toga, te sam večeri ja zadao posljednji udarac njegovom bratu i rođaku", rekao je Irac.

Vrlo je izvjesno da će McGregor na kraju dobiti novu šansu da napadne pojas lake kategorije i da će dobiti meč protiv pobjednika meča Khabib - Ferguson.

Top Komentari

kiklop
Obicni curan, Kabib ga prebio kao macku
2 0
leader_of_wolves
Haha ovaj McGregor je postao bas smijesan pa druze ako si toliko dobar zasto pauziras godinu i po? Poklanjate mu paznju a momak tapkao i molio za zivot kad ga je Khabib davio ko malo janje haha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi