Conor želi da uleti umjesto Khabiba ili Tonyja: Bit će spreman na to!

Dana White potvrdio

Conor želi da uleti umjesto Khabiba ili Tonyja: Bit će spreman na to!

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov branit će pojas UFC prvaka lake kateogrije 18. aprila u New Yorku protiv Tonyja Fergusona.

Meč kojeg ljubitelji MMA sporta željno čekaju dogovoren je peti put, a svi se nadaju da će ovog puta oba borca biti zdrava i da se niko neće povući neposredno pred meč.

A ako se to desi u meč će uskočiti niko drugi do Conor McGregor. Potvrdio je to predsjednik UFC-a Dana White.

"Conor će biti spreman da uleti ako bude potrebno", rekao je White i nastavio je:

"Conor se želi boriti tri puta ove godine. Želja mu je da se ponovo bori protiv Khabiba ako pobijedi Cerronea. Smatra da bi mogao uletjeti u meč 18. aprila ako se iz nekog razloga ponovo otkaže duel Khabiba i Tonyja. Bit će spreman za to", rekao je White.

McGregor se u oktagon nakon gotovo godinu i po vraća za 15 dana u duelu protiv Donalda Cerronea, a ova borba će biti održana u velter kategoriji.

Top Komentari

realno_govoreci
Na osnovu cega da uleti?..jos ako ga cowboy dobije tek onda koji su to kriteriji? Ovaj Dana ga vise forsira nego sina da ima. Dosadan je sa ovim pcenikom.
3 1
ragnarrsonn
Ovaj desni isti ona cimpanza Cezar iz filma planet majmuna
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi