Predsjednik UFC-a: Mnogi vjeruju da će Ferguson pobijediti Khabiba

Dana White se oglasio

Predsjednik UFC-a: Mnogi vjeruju da će Ferguson pobijediti Khabiba

Midhat Šljivak

Predsjednik UFC-a Dana White govorio je o fantastičnoj borbi između Khabiba Nurmegomedova i Tonyja Fergusona.

Khabib će 18. aprila u New Yorku braniti pojas lake kategorije protiv fantastičnog Fergusona, a White uvjeren kako će borba biti sjajna.

"Tony je apsolutno zaslužio ovu borbu. Nadam se da će se ona konačno održati jer su navijači potpuno ludi zbog nje. Dugo su željeli ovu borbu i mnogi vjeruju da je Ferguson čovjek koji će pobijediti Khabiba", rekao je White i zatim je dodao:

"Odgovor ćemo saznati ubrzo"...

Khabib je neporažen u profesionalnoj karijeri i na omjeru je od 28-0, dok je El Cucuy na omjeru 25-3, ali zadnji poraz je imao još 2012. godine.

Intersantno je svakako da je u prošlosti borba između Khabiba i Tonyja čak četiri puta propadala zbog povreda obojice boraca.

Top Komentari

Mele
Obojica su boli od onog Irskog *****a...bice dobar mec ali pobjedu ce sitnica odluciti, ne neka velika dominacija jer su obojica vrlo dobri borci..
2 1
ragnarrsonn
Tony ce ga isjeci laktovima
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi