Cormier najavljuje trilogiju: Ne znam za datum, ali optimista sam

Nova borba protiv Miočića?

Cormier najavljuje trilogiju: Ne znam za datum, ali optimista sam

Daniel Cormier i Stipe Miočić trebali bi do kraja ove godine odraditi i treći meč.

Popularni DC najavio je to američkim medijima i tako zagolicao maštu brojnim UFC fanovima.

Podsjetimo, njih dvojica su do sada odradila dva meča i svaki borac je upisao po jednu pobjedu. Posljednji je slavio Miočić koji je u toj borbi zaradio povredu oka zbog koje se do dana današnjeg nije borio.

DC kaže kako pregovori oko treće borbe napreduju te je još jednom potvrdio da će to biti njegova posljednja borba u karijeri.

"Svjestan sam ozbiljnosti situacije, ali mogu vam reći da se vode pregovori, pa iako je sve neizvjesno i nezvanično, ja sam optimističan i čini mi se da će do treće borbe sa Miočićem doći. Biće to moja posljednja borba i želim da sve bude savršeno. Naravno, za sada ne mogu da govorim o datumu, ali sam siguran da će sve biti fantastično", kaže Cormier.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi