Cormier upozorava Miočića: Odmori se ili će te Francis nokautirati
Foto: ufc.com

UFC-ov prvak bi već u januaru mogao braniti pojas

Cormier upozorava Miočića: Odmori se ili će te Francis nokautirati

Daniel Cormier je nedugo nakon poraza u trećem meču sa Stipom Miočićem objavio da konačno odlazi u MMA penziju.

Cormier se jeste oprostio od UFC-a porazom, ali bio je to sjajan meč sa Miočićem u kojem je su obojica boraca imala svoje trenutke.

Sada postoji uvjerenje da će Miočić pojas UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji braniti protiv Francisa Ngannoua, kamerunske zvijeri koju je već jednom savladao.

Ipak, Ngannou ima strahovit udarac, pa Miočiću nije bilo svejedno ni u prvoj borbi, koju je dobio na iskustvo i znanje. A neće mu biti svejedno ni u drugoj bori sa Ngannouom koja se prognozira za januar.

Cormier na ESPN-u upozorio Miočića na sljedeću borbu sa Ngannouom.

"Francis će nokautirati Stipu ako se ne odmori. Mora malo osvježiti bradu i oporaviti se u potpunosti. Ja sam mu nanio mnogo štete, ako se zaista planira boriti već u januaru izgubit će od Ngannoua. Nokautirat će ga i poslati na spavanje", izjavio je Cormier.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi