Cotto ponovo pobjeđuje

Želi revanš sa Mayweatherom

Cotto ponovo pobjeđuje

Vratio se Miguel Cotto, legendarni portorikanski bokser i to pobjedom u velikom stilu. U Amway Centru, u Orlandu, Cotto je već u trećoj rundi sredio solidnog Delvina Rodrigueza.

Cotto je do sada u karijeri poražen četiri puta, nakon Margarita i Pacquiaoa, Junita su sredili Floyd Mayweather i Austin Trout nakon čega mnogi očekivali da će se Portorikanac povući, međutim Cotto danas razmišlja o revanš meču sa nepobjedivim Floydom Mayweatherom.

"Želimo taj meč i vjerujem da bi u ovom trenutku Miguel u ovoj formi mogao pobjediti Mayweathera. Ako ponuda dođe, vjerovatno ćemo je prihvatiti" poručuje Freddie Roach trener Portorikanca.

Miguel Cotto je nakon subotnje pobjede, podebljao svoj omjer na 38 pobjeda uz četiri poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.