UFC-ov borac prijeti Jamesu: Natjerat ću te da poljubiš pod

UFC-ov borac prijeti Jamesu: Natjerat ću te da poljubiš pod

Esmer Oštraković

Prošlog vikenda je bivši NBA košarkaš Nate Robinson odlučio da uđe u ring, ali nije se dobro proveo u meču sa YouTuberom Jakeom Paulom.

Odmah su fanovi počeli da kalkulišu koje to NBA zvijezde bi mogle da se nađu u ringu i koji bi bili spremni da se bore sa borcima, a svi su u prvi plan stavili LeBrona Jamesa.

Međutim, američki borac Colby Covington odmah je reagovao. Još ranije je UFC-ov borac kritikovao Jamesa zbog njegovih političkih statova, pošto je ovaj bio protiv Donalda Trumpa.

"Čuo sam da je Robinsonovo tijelo napokon uklonjeno s poda. Natjerao bih LeBrona Jamesa da poljubi isti taj pod. Svi znaju da su današnje NBA zvijezde najpovlašteniji sportisti i da nisu toliko čvrsti", napisao je Covington.

Top Komentari

user1604395621
Hajde ti zakucaj na koš lafčuno.....(zadnja riječ nije gramatička greška).
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi