Crnogorski Psihopata poručuje: Na ovaj svijet sam došao da se tučem, protivnika ću ubiti

Pred sutrašnju borbu s Poljakom

Crnogorski Psihopata poručuje: Na ovaj svijet sam došao da se tučem, protivnika ću ubiti

E. Škorić

U Zagrebu će sutra biti održan spektakl kojeg organizuje KSW 51.

Deset borbi počinje od 19 sati u zagrebačkoj Areni, a nastupit će i neke od najvećih MMA zvijezda iz Hrvatske i regije.

Hrvatsku će predstavljati Filip Pejić, Ante Delija, Ivan Erslan i Antun Račić, koji će se protiv Damiana Stasiaka boriti za titulu prvaka u bantam kategoriji.

Fitness model iz BiH Erko Jun nastupit će protiv poljskog strongmana Mariusza Pudzianowskog, a najpopularniji balkanski borac, Crnogorac Vaso Bakočević zvani Psihopata, borit će se protiv Poljaka Borysa Makowskog.

"Više sam dojadio narodu da me gleda", uz smiješak je prokomentarisao Bakočević najavu borbe.

"Na papiru, svakako, pobjeda mi otvara zlatna vrata, mogu birati što ću i gdje ću. Mankowski je odličan borac, ali ima mnogo mentalnih problema, dođe u situaciju da gubi od ljudi od kojih možda ne treba. Osjeća velik pritisak, to se vidi na njemu i u subotu će biti ubijen", najavio je Vaso koji kaže da je s 40 profesionalnih pobjeda rekorder među balkanskim borcima.

Kako će ga zagrebačka publika primiti?

"Znači mi dosta, a istovremeno me boli ku*ac. Imam toliko mečeva i iskustva, možeš mi aplaudirati ili me gađati limenkom, meni nije stalo. Ja znam svoj cilj, a oni nek rade kako god hoće."

Na kraju je zaključio da je na ovaj svijet stigao da bi se tukao.

Top Komentari

malcolmX
obicna p.ckica,evo kakav si borac crni vasilije kako brat Čečen tučepošto se nemože postaviti link na komentaru ,ukucajte YTube Vaso Bakočević vs Cecen
3 1
Laso
Da je ostvario 10% sto je rekao sad bi bilo nesto od njega. Debeli patuljak sto samo sere po internetu.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi