Cro Cop laktom raskrvario Martineza i stigao do pobjede

Pobjeda hrvatskog borca

Cro Cop laktom raskrvario Martineza i stigao do pobjede

Edmir Škorić

U japanskoj organizaciji Rizin Mirko Filipović danas se borio protiv Roquea Martineza.

Cro Cop se prije pet mjeseci teško povrijedio, ali je 44-godišnji Cro Cop danas ušao ponovo u ring i pokazao da još u njemu ima snage.

Rival mu je bio 12 godina mlađi rival koji je do danas imao 13 pobjeda i četiri poraza, ali je iskustvo bilo daleko na strani Filipovića, koji je imao želju da nastavi seriju od osam uzastopnih pobjeda i do devete je stigao nokautom.

Amerikanac iz Guame je prvi zaprijetio opasnim low-kickom, a onda je krenuo Cro Cop po 50. pobjedu u karijeri i na kraju je s nekoliko krošea slomio Martineza, te mu raskrvario čelo i tako nokautom stigao do pobjede.

Top Komentari

vida17
Veliki borac i jos veci covjek. bravo Mirko.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti